torsdag den 20. september 2018

titler

Hvis du ikke er til ligegyldige blogindlæg uden dybere mening, vil jeg lige advare dig, og foreslå at du lukker denne side ned eller klikker på en af de andre titler lige herovre til højre —> 
;-)
Jeg har siddet til holdundervisning (som mest af alt minder om en lidt tør forelæsning) om billedkunstens rokoko-periode i snart to timer, og kan ikke koncentrere mig om noget som helst, fordi min mave højlydt (!!!) råber af mig, og beder om mad. Jeg er SÅ sulten! Det eneste, der svømmer rundt i mit hoved, er tankerne om de lækre, gastronomiske oplevelser, der venter mig de næste par dage. 
https://www.skiltepriser.dk
https://boligcenter-kæden.dk
http://webshop.reick.dk
https://buehojgaard.dk
http://jensensgulve.dk
http://bolskovlundbeauty.dk
https://www.jimahegn.dk
https://www.offerraadgivning.dk

I aften har jeg planer om at kokkerere noget RET lækkert til Michael og jeg. Vi skal have pasta med svampesovs og kylling – det er SÅ godt, og nu sidder jeg seriøst og savler (ret heldigt, at jeg kom for sent, og derfor sidder på bagerste række…) Har aldrig før glædet mig så meget til at komme hjem og lave mad. 
Inden jeg tog hjemmefra for et par timer siden fik jeg også lige bestilt bord på Hereford House, hvor vi skal spise lææækre bøffer på torsdag. Det glæder jeg mig altså voldsomt til, og kan slet ikke sidde stille med billedet af saftige, røde bøffer splasket til i bearnaisesovs i hovedet… Det må meget gerne blive torsdag meget snart! 
Yes, hørte vist lige de magiske ord. Nu er der pause! Beklager den lidt bratte afslutning, men farvel – nu skal jeg (endeligt!) spise min ret kedelige og taskevarme spegepølsemad. God tirsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar