torsdag den 20. september 2018

Kød & Bajer

Kød & Bajer er et koncept skabt af Hans Muggesen.

Idéen til Kød & Bajer opstod ved et fælles ønske om at vise københavnerne hvad det nordlige Skandinavien har at byde på, ved at give dem en ægte 'back to nature' oplevelse.
Oplevelsen skulle udspille sig i de trygge bar omgivelser, som københavnerne allerede kender og holder af, mens de får serveret øl de aldrig har set før, eller en god lokal bryg. Alt dette i kombination med kød fra nordiske, vilde dyr. OM KØD

Kød & Bajer går meget op i hvor det vildtkød, vi serverer kommer fra; hvem der har skudt dyret, haft det i hænderne og hvordan kødet er blevet behandlet i overenstemmelse med årtusinder gammelt håndværk. Historien, fra dyret lever i den frie natur til det ender på dit serveringsbræt, er vigtig for os. Vores leverandører er nøje udvalgt ud fra deres miljø- & kvalitetspolitik. De udvalgte leverandører er fra Sverige, de går alle ind for top kvalitet hos certificerede producenter, lokale produkter samt har en nøje udvælgelse af dygtige håndværks partnere, der ryger og tørrer kvalitetskødet.
 
OM BAJER

Ligesom kødet er det øl, vi serverer, nøje udvalgt. I Kød & Bajer gør vi meget ud af at du ikke bare får skænket en øl, men også en oplevelse. Vi samarbejder med nordiske mikrobryggerier om at give dig det bedste øl, Norden har at byde på. For at sikre den gode oplevelse har vi selv været ude og undersøge og smage, bl.a på SMÖF ølfestival i Söderbärke. Hos Kød & Bajer får du lov at smage unikke øl, som ikke sælges hos nogle andre forhandlere og barer i Danmark. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar