torsdag den 20. september 2018

hyggeligt

Er det ikke bare hyggeligt, at foråret for alvor er ved at være på vej? Godt nok er det, ifølge kalenderen, først forår fra på lørdag, men går man en tur uden for, er foråret altså kommet tidligt i år. Michael og jeg gik tidligere i dag en lille tur i Botanisk Have, inden vi skulle ud for at købe ind. Man kommer simpelthen i så dejlig en forårsstemning, når der er sol og små, fine blomster overalt. Det er helt vildt, hvor meget det gør ved ens humør altså. Jeg tog selvfølgelig et par billeder, mens vi gik rundt, og dem skal i selvfølgelig ikke snydes for. Jeg håber at de kan sprede lidt hyggelig forårsstemning rundt omkring. Fortsat god onsdag :-)

http://www.aidtmoebler.dk
https://www.dahl-juul.dk
https://www.mobelgaarden.dk
https://www.t-design.nu
https://werenberg.dk
http://www.lillebaelt-auto.dk
https://juhlsbolighus.dk
https://nordahlsbiler.dk
https://nordal.eu

Har I bidt mærke i den nye kampagne fra H&M, som blev lanceret for ganske nyligt? Det har jeg i hvert fald, og hvis I endnu ikke har set den lille video, vil jeg opfordre Jer til at tage et kig ved at klikke play ovenfor, på den måde kan I også lige besvare et par spørgsmål fra H&M, som kommer sidst i videoen. Det vil de sikkert sætte pris på. 
Der er nogle enormt lækre items imellem, og så kommer man bare helt i sommerstemning. Jeg kunne VIRKELIG godt flere af de looks, der vises i videoen, og så er de ikke engang særlig dyre, selvom de er helt nye. Det er jo perfekt for os fattige studerende! Kollektionen er overordnet set meget skarp i sit udtryk, med figursyet og feminin pasform og dejlig frisk i de sommerlige blå/hvide nuancer. Jeg synes at det fungerer rigtig godt, og ville med glæde hoppe i flere af dette års New Icons fra H&M, når sommeren engang kommer. 
Hvad siger I? Er I også nede med det ret fine og maritime forårs- og sommerlook til næsten ingen penge? Husk at I kan shoppe de nye styles online lige her ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar