fredag den 3. august 2018

Mest ud af dine 24m²

Personligt bor jeg selv i en lejlighed på 24m² i Risskov, hvor huslejen ligger på 2.227 kroner om måneden, eksklusiv vand. Jeg har valgt størrelse og delvist beliggenhed fra, da jeg går mere op i at have flere penge i min hverdag, fremfor at have mere plads eller bo inde i centrum. Men 24m² er ikke meget at gøre godt med, så hvordan indretter man det bedst en bolig på så lidt plads?

Boligen er indrettet med fast køkken og badeværelse, så der er ikke så meget at kunne lave om på. Derudover er der et stort fastsat skab i værelset, som man heller ikke kan rykke rundt på.  Derudfra kan der indrettes i værelset, ud fra hvad der ønskes, ud fra den type person man er. Det er meget forskelligt, hvordan mennesker indretter deres bolig, da ingen er ens – men her er et bud på forskellige indretninger for forskellige unge mennesker

Den almindelige ungdomsfyr

Denne indretning er ideel for den almindelige unge. Ungdomsfyren kan stadig være under uddannelse eller måske have et sabbatår, hvilket kan føre til, at han bare skal have et sted at kunne slappe af og have et pusterum. Han er typen, der har kun har de nødvendige møbler i en lejlighed, for han sikkert alligevel i byen i weekenden, og bruger ikke så meget tid derhjemme alligevel. Sengen er stillet op af vinduet, så morgenlyset ikke blænder ham en lørdag morgen. Sofaen er til afslapning og hvis en ven har brug for et sted at sove.

Det perfekte par

Dette kærestepar har sans for detaljer og går op i deres indretning. De får ofte gæster i weekenden, hvor de får lavet en fin middag i det lille køkken. Hvis ikke de får gæster, nyder en af dem gerne et glas rødvin og en god bog i deres Arne Jacobsen stol, Ægget. Lejligheden er indrettet sådan at der er luft imellem de forskellige møbler og at alt er placeret efter nøje eftertænkning.  

Deres stilrene indretning giver et klassisk look til omgivelserne, hvor de samtidig kan være sig selv. Denne indretning er ideel løsning for det professionelle menneske, der har alt i orden.

Den hippe tøs

Indretning i denne lejlighed er præget af personlighed og nipsting. Der bliver lagt meget vægt på at det skal være hyggeligt, så der kommer ofte mange forskellige møbler og elementer ind, så der kan blive lidt trangt. Der er placeret en lille hyggekrog i højre side af værelset, som kan bruges til lidt af hvert. Denne moderne kvinde er typen der får veninder på besøg i weekenden, så de kan sidde på sengen og snakke i flere timer. Der er lagt væk på liv og lys, og at det skal være en lejlighed man har lyst til at bo i.

Det lille hyggehjørne kan bruges til at læse en god bog, eller spise aftensmad. Krogen er hyggelig og lukket, samtidig med at man kan sidde i stolen og stadig få overblik over hele lejligheden.

Min personlige indretning

Der er ikke nogen speciel stil lagt over lejligheden, andet end at den skal være hyggelig og personlig. Jeg bor med min kæreste og kat og derfor kan der ofte godt blive lidt trangt, men det gør det bare mere hyggeligt. Der er et bord placeret i højre side af værelset, for der er en masse forskellige nipsting – originalt var der også stole til bordet, men det blev for trangt med tiden.

Skrivebords afdelingen afskærmer rummet, og der kan skabes en boble, hvis man sidder der. Tiden ved skrivebordet kan bruges til at lave lektier eller spille et computerspil.

Konklusion

Der er ikke nødvendigvis en måde der er bedst at indrette sin bolig på, da alle jo er forskellige – men der findes en perfekt indretning til den enkelte person, så det er bare om at finde den. 
Er du blevet interesseret i boligen? Den kan søges via Ungdomsbolig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar