mandag den 1. april 2019

trendy iPad

Jeg er nervøs for, at min skønne iPad er absolut finito! Den vil slet ingenting. Jeg tænker på at ønske mig en helt ny og trendy iPad. Det er jo det letteste, men jeg må sige, at de par gange den er gået i sort før, holder jeg hele tiden udkig efter solid reparation af iPad i Slagelse, idet jeg søger på nettet. Det er faktisk uvæsentligt, hvorvidt det er min iPad el. iPhone, der er i stykker – det er de samme specialister, der ordner dem alligevel. Jeg prøver i samme forbindelse at spørge mine nørdede familiemedlemmer, hvorvidt de er bekendt med nogle, der tilbyder reparation af iPhone i Slagelse. Men alt det er ligefrem et virvar, så det er slet ikke nemt at finde hoved og hale i, hvilket firma, som vil være bedst i stand til det. 
Derudover er det også ret essentielt, hvad det til slut ender med at koste. En fabriksny iPad er jo dyr, det er bare ikke altid, at det er det værd at bruge sin formue på at få ens iPad repareret. Jeg tror stadig jeg vil prøve at spejde efter et sted i nærheden af hvor jeg bor i Slagelse. Det er nok det bedste. Bare fordi jeg indleverer den, er det alligevel ikke en tryghed i forhold til, at iPad’en kommer til at blive funktionsdygtig igen. Men i dag er jeg nervøs for, at det på ingen måde vil virke at aflevere den til reparation af iPhone Slagelse – men jeg håber det virkelig.
Hvis bare jeg havde mulighed for det, ville jeg sætte mig ned og spille de skægge spil, jeg godt kan lide at spille, men jeg må nok hellere vælge at køre ind med den til reparation af iPhone Slagelse. Måske vil der sikkert ikke gå særlig lang tid før jeg får den tilbage ligesom hvis den var ny. Det kan jeg jo krydse fingre for! Det eneste dilemma er, at det kan være ret kosteligt med reparation af iPhone Slagelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar