mandag den 1. april 2019

Glad for kunst og foto?


At de ikke virker hundrede% klar til stx lige efter folkeskolen, mener mange teenagere. At de ej virker modne nok, og at de ej ved, hvilken linie, de kan søge ind på, kan grunden være. Betragtes som ganske sundt plus kompetenceudviklende, kan at have et år til at modnes plus undersøge sine passioner. Den optimale metode, at gøre dette på, vil være at vælge et højskoleophold. På samme tid som at man tildeles chancen for at udforske anderledes fagområder end grundskolen tilbød, har teenagerne således et helt år hjemmefra, noget som giver modenhed plus selvtillid.

Hvis det føles som noget, man ønsker at bruge hele livet på, bør man brugende et højskoleophold blive klar over, plus bruge et helt skoleår til at udleve denne drøm, idet man fx. bliver vild med højskole musik. Vi besidder fag til enhver smag, da vi både tilbyder bands, instrumental undervisning og undervisning i produktion af musik. Ligeså gælder, dersom din interesse er indenfor højskole kunst.

Hvad som helst fra fotografi plus keramik til beklædningsdesign samt kunsthistorie, kan vi tilbyde her på stedet. Ønsker du evt. højskole journalistik? Hvorvidt det bliver din nye livsvej, kan et år, i hvilket du får en smag for området, i den situation uden tvivl hjælpe med at beslutte. Global journalistik plus diskussion, som klæder dig på til livet i en moderne sammenhæng, lægger vi fokus på. Vi elsker fotokunst

Ingen kommentarer:

Send en kommentar