mandag den 1. april 2019

professionelt bureau

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har sikret os den bedste sparring, forretningsudvikling og rådgivning, dygtige kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret på egen hånd”, beskriver Anders Mugge, udviklingschef i Bras Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Herlev” og fandt bureauet.
”FLIP Arkitekter er en virksomhed i vkst, og de seneste år er vi vokset fra 6 til over 20 kolleger. Vi har haft brug for kvalificerede medarbejdere, så vi kunne holde trit med alle de byggerier. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. Vikarbureauet kan også hjælpe, hvis du har behov for ekstra hænder ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Niels Gummihandske, der har benyttet rekruttering Esbjerg.
”Vi har mange gange gjort brug af et professionelt bureau til rekruttering Allerød hos Pape Babber Pølle A/S. Vi får en seriøs og effektiv rådgivning, der er hurtig og sikrer virksomheden den den mest kompetente ansatte. Vi kommer først med vores forventninger, og så finder de de bedst kvalificerede kandidater, som vi så sammen hilser på og vurderer. Vi undgår helt at skulle gnave os igennem over 400 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at beskrive og vælge os den rette kandidat. Vikarbureauet ordner ganske simpelt alt det praktiske”, fortæller chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Allerød fandt han ganske simpelt ved at søge på ”rekruttering allerød”
Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor
Går du arbejdsløs og søger flere kvalifikationer på CV-et? Så kan du da overveje at opnå jobbet ved at registrere dig hos et rekrutteringsbureau. Hos sådan et sted kan du muligvis finde tidsbestemte jobs og teste dig selv i varierede kortvarige ansættelser – eller finde det faste trygge job

Ingen kommentarer:

Send en kommentar