mandag den 1. april 2019

topklasse

En regelmæssig tankrensning øger holdbarheden på beholderen, uanset hvad for en art beholdere, der er tale om, fordi at rensningen af tanken forhindrer tæringen af beholderes inderside. For at opnå den optimale effekt af en tankrensning er det trods alt udslagsgivende, at en dyse af den rigtige type benyttes. Vigtigheden af dyse-valget er særligt aktuelt ifm diameteren på dysen, der i sammenspil med dysens tryk er styrende for den reelle gennemstrømning af rensningsmidlet i forbindelse med en tankrensning.

Som udgangspunkt er det væsentligt, at du vælger en dyse og det rette udstyr, der harmonerer med størrelsen af tanken, såfremt din virksomhed vælger en dyse til tankrensning. Hos os fører vi tankrensningsdyser til tanke foruden beholdere med størrelser fra 1/2 meter og helt op til 23 meter. Vi tilbyder dig mulighed for at finde din nye dyse i et sortiment som indeholder et hav af stationære, væskedrevne samt motordrevne dyser, som alle er egnede til rengøring af beholdere. Dertil er dyserne velegnede til alle typer af tanke og beholdere til opbevaring af bl.a. kemikalier samt madvarer.
Nogle af de byer i Sydjylland vi fotograferer i:
Er du på udkig efter en dyse i topklasse? Som virksomhed fører vi omkring 20.000 dyser til tankrengøring og til adskillige andre formål. Uagtet hvilke dyser, dit firma beslutter at investere i, vil du få en særdeles holdbar dyse i fantastisk kvalitet. I kraft af i omegnen af et halvt århundrede i dette felt nyder din virksomhed desuden godt af vores vidtspændende dyse-viden. Baseret på vores firmas brede ekspertise, er vi dermed i stand til at give din virksomhed den kompetente vejledning, som er på sin plads, såfremt din virksomhed skal til at udvælge dyser, så du er sikret en teknisk udadlelig løsning inden for dyser, der endvidere er økonomisk fordelagtig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar