mandag den 1. april 2019

møbelklassiker

Står du og har fået en møbelklassiker som eksempelvis Hans J. Wegners Bamsestolen, som fremstår lettere slidt og har behov for at blive ombetrukket? Betaler du for en professionel møbelpolstring ved en ekspert, er det hyppigt muligt at få arvestykket til at få sin pragt igen. Der er naturligvis en lang række omstændigheder, som afgører hvor betydelig en omkostning en komplet møbelpolstring kommer til at være. I realiteten vil det ikke desto mindre være en en investering, der du ikke ikke vil komme til at fortryde, takket være det faktum at investeringen er til at leve med set i forhold til de adskillige funktionsmæssige og æstetiske aktiver, som der findes når man vælger at betale for en ompolstring af møblet.




Der findes ofte adskillige muligheder, i det tilfælde at du overvejer at restaurere dit gamle arvestykke fra et ældre familiemedlem eller en nyerhvervet møbelklassiker. En møbelpolstring ekspert vil være i stand til at yde en kyndig vejledning om, hvorledes du får det perfekte resultat. Desuden står eksperten altid parat til at rådgive dig om, hvorledes du sikrer dig at møblet får et særegent udtryk, der stemmer overens med din stil uden at du ødelægger dets særlige kendetegn. Ved en gennemgribende møbelpolstring vil du nemlig kunne få møblet betrukket med betræk af læder eller stof i en alternativ kulør end de oprindelige materialer. Du vil ydermere kunne vælge stof eller skind med et andet mønster end mønstret på det oprindelige betræk.

Grunden til at du har chancen for at sørge for, at din møbelklassiker eller dit arvestykke får et et udseende, der passer til din stilen i dit hjem ifm. en møbelpolstring er, at betræk, indmad mm. bliver helt eksstirperet. Som følge heraf kan mulige beskadigelser på møbelstellet blive repareret og dele, som er itu, kan blive udskiftet, førend der igen puttes nyt skum eller anden indmad i. Så snart møblets form er reetableret, syr møbelpolsteren det valgte skind eller stof på manuelt, før de allersidste små detaljer gennemføres. Med en omfattende møbelpolstring får du af den årsag et æstetisk samt funktionelt traditionelt møbel, der kan blive brugt adskillige årtier frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar