mandag den 1. april 2019

kunst

At de ej føler sig helt klar til stx efter folkeskolen, føler flere unge. At de ej virker selvstændige nok, samt at de ej ved, hvilken linie, de ønsker at gå, kan grunden være. At bruge et skoleår for at modnes plus undersøge store evner, skal anses som temmelig godt plus lærerigt. At bruge et ophold på højskole, er den letteste metode, at finde dette på. Her oplever de unge et helt år hjemmefra, hvilket udvikler vækst & selvtillid, på samme tid som at man tilbydes mulighed for at udforske anderledes fag end folkeskolen underviser i.

Er man eksempelvis vild med højskole musik, bør man anvendende et højskoleophold benytte lang tid til at udforske denne drøm plus finde ud af, om dette forbliver en ting man kunne tænke sig at anvende resten af livet på. Vi besidder fag til alle formål, da denne højskole både kan tilbyde bands, soloundervisning og undervisning i produktion af musik. 
Dersom din interesse er i området højskole kunst, er det samme tilfældet. Her kan du vælge alt fra billedkunst plus akvarel til web-design samt arkitektur. Højskole journalistik er du evt. mere til? Her vil et år, i hvilket du gives en smag for fagområdet, med sikkerhed være behjælpeligt med at vælge, hvorvidt det er din fremtidige karriere. Verdens politik plus debat, som ruster dig til en fremtid i en international verden, lægger vores højskole fokus på.
Vi har fotograferet i byerne i Vestjylland:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar